Almost 2012!!!



Kikar in en snabbis för att önska er alla ett gott nytt år!<3
Blev uppsatt i en tofs och lite lockar på det, sen en lite enklare look med nya jeans och till det ett linne med massa paljetter-bikbok sen en snygg ring med kors som sitter på ett finger-glitter.
Vi hörs i 2012!!!:D
Kramiz<3

Mirakel kit

Hej igen :)
Det jag skulle berätta var att min iPhone har blivit stulen och jag väntar på att få en ny, därför har bloggen fått lidit för det.... Sen alla dessa läxor som fylls på hög gör det inte lättare för att hinna gå in på datan och blogga heller... Men nu ska det försöka ändras! :D

Något lite roligare är ju att göra sig fin! Så igår köpte jag mig ett mirakel kit från depend som innehöll: liten dag creme, nagelbands creme, nagel- och nagelbandsrengöring, nagelolja, "pinne" som man trycker ner nagelbanden med, nagelfil och en nagelborste. Så för så lite pengar är det ju absolut värt!! Så detta ska jag pilla med nu, man måste ju göra sig snygg inför det nya året;-)
Höres, kramiz<3


Powerwalk!



Hej på er alla sötnosar!!
Väääldigt längesen nu, jag förklarar senare varför...:)
Har varit ute med hunden, så nu har jag precis tagit en dusch och ska snart in till stan för att möta upp mami för att bara gå runt i lite affärer och mysa...:)
Hörs sen, kramiz<3

RSS 2.0