bohemiska flätor...


Här är en bild på några i klassen, Eve hade tråkigt och gjorde en kul frisyr haha!













Hej sunshines!

Den första frisyren är delad öra till öra, sen en utbakad fläta nerifrån och en uppifrån och de flätas ut var för sig, sen snurrar man ihop dem och gör till en knut på huvudet. Sen är det klart! (kan behövas sprayas, exempelvis på småhåren.)

Den andra frisyren är delad i en mittbena. Sen gör man utbakade flätor från luggen och ner till nacken, när man flätat in allt "huvudhår" sätter man ihop två ovh två av de sex hårtofsarna som blivit och flätar ut till en lång fläta. Om man vill kan man också göra denna till knut, sen spraya lite och så är det klart!

De här två frisyrerna är snabba, enkla och snygga. Den första är perfekt om man ska på någon lite finare tillställning och den andra är toppen till en söt klänning och en chill dag på stan. Jag gillar båda och de passar också till festival, eftersom de är bohemiskt med flätor. Älskar dem!

Hoppas ni fick lite inspiration, kramiz <3

Army style.


Jacka-sisters point, linne-bik bok, jeans-jc, ringar-guldfynd by kenza

Hej bloggen!
Kör på en lite armyinspirerad stil idag eftersom jag fick hem min efterlängtade jacka igår på posten som min snälla syster skicka ner från dalarna. :-)
Sen fick söta Erika göra två utbakade flätor som går bakåt och sen till enn tofs i nacken, juste det påmindee mig om att jag tänkte visa två frisyrer jag gjort på hantverken med flätor som kommer upp imorn. :-) 
Sista hantverkslektionen för den här terminen, lite sorglig stämning...haha, nädå vi har ju praktik nästa vecka så det ska bli så otroligt roligt!
Nej nu ska jag äta lite, sen blir det att försöka plugga klart SISTA läxan för terminen! Woho!
Ha det så bra, kramiz <3

jordgubbsfrossa



Hej solstålar!
Sitter i sängen och äter pannkaka med jordgubbar, möuums! Blev en kort dag i skolan och imorn är det nationellt prov i matte, hjälp! Men det tänker jag inte bry mig om för tillfället utan nu ska jag bara chilla, kanske ut och sätta sig i solen...
Ha det så bra, kramiz <3

Veronica Maggio



Hejhej bloggen!
Igår på liseberg kan man ju lätt säga att det var skön stämning, var där med några vänner. Veronica Maggio är ju sjukt skön! Vi hann inte så bra platser så det blev inga bilder, folk börja köa två på dagen och konserten var inte förrän åtta sen på kvällen, ofta man pallar?!
Efter Maggios skönsång drog jag och Sara (resten följde inte, för Alice var barnvakt) vidare och träffa några av hennes kompisar och drog på random fest, hel schysst folk men trötta jag drog hem strax efter midnatt... Idag har det varit en tv-dag och nu sitter jag och lyssnar på Maggio för fullt!
Hoppas alla har haft en toppen helg och att den fortsätter lika bra!
Kramiz <3

regnig dag...



Hej bloggen! Idag blev det lite mer klippning, Ewelina fick pointa(tunna ur) mitt hår och ta lite mer längst fram för att det skulle bli lika långt som där bak. Sen lockade jag hennes hår, tog dock ingen bild...
Idag körde jag på jeans-jc, tunika-h&m, sjal-raglady, gummistävlar-stlm dg och en militär färgad jacka.
Åh nationella prov i matte idag, gick väl okej hoppas jag! Sen vanliga lektioner, fick veta att jag får mvg i slutbetyg i hantverk också! Sjukt glad! :-)
Nu blir det att vänta på Grey's och sen Off The Map, grymt bra kan jag lova!
Kramiz <3

have some dark chocolate?



Hej goingar! Sitter nu i gästrummet, vilket är mitt tillfälliga rum eftersom det renoveras i badrummet. Idag blev jag shamponerad och klippt av söta Erika, hon är så duktig hon! Behövdes verkligen, hehe..
Nu blir det en film och mörk choklad, måste ju passa på när man inte har läxor!
Hoppas alla haft en bra dag, kramiz <3

perfekt dag för filmmys...






Hejsan svejsan bloggen! Idag har det varit en slappar dag, för igår var lilla gulliga Alisia på besök! Var helt slut, men ojj så mysigt! <3
Nu blir det att se på någon mysig film, en söndag när det regnar känns ju inte mer än en riktigt skön filmdag...
Ha det så bra, kramiz <3

du kommer alltid vara fin i någons ögon.


Bild från Turkiet förra året, med mamma och storasyster.

Hej alla lördagschillare! Idag har jag faktiskt pluggat också (värsta överraskningen jag vet!) haha nejdå, men jag kände att idag skulle jag göra klart resten av läxorna så jag kan ta det lugnt och göra det jag känner för sen. :-)
Har sett på I Am Number Four också, superbra om man gillar lite annorlunda kärleksfilmer med sience fiction(stavning?) i, ja juste filmen vi såg i går va hur bra som helst enligt mig iaf. :-)

Något helt annat som jag bara måste ta upp som jag gått och tänkt och irriterat mig länge nog på nu är alla tjejer som bara tänker storlek på sig själv, hur duktig man är osv (ytan så att säga). Vi tjejer går ju alltid och snackar om hur "tjocka" vi är och om någon säger att man är fin, så tror man inte på det utan säger: tack, fast jag skulle behöva äta mindre godis o sånt...
Igår när jag hade tränat och hade gått tilbbaka till skolan för att äta så stog det två tjejer bredvid mig. Det var bara vi där, ändå skulle den ena tjejen säga: åh det här kan man ju inte äta, det blir man ju tjock av och hårdbröd kan man ju inte heller äta det blir man ju också tjock av... Den andra tjejen bara instämde i allt hon sa. Det som jag tyckte var det konstigaste var att båda tjejerna var jätte smala. Seriöst, vad är det för fel på oss?
Jag tänker inte säga att jag aldrig hållt på sån för det har jag, men aldrig mer. För jag har två vänner, en som haft anorxi och en annan som är på ett slags sjukhus nu för behandling. Men det är ju någonstans detta börjat, alla dessa modetidningar... Den visar hur man ska se ut, vilket är fel mot unga tjejer som redan har dåligt självförtoende eller liknande(iaf vissa). Jag kan säga rakt ut att jag har det, men då vill jag hylla en tidning som tagit ställning och ändrat om: Vecko Revyn. De har tagit bort de tjejerna som ser ut som stickor och tagit fram de tjejer som ser friska ut. Huvudsaken för mig är att man ska må bra, om man inte mår bra i sig själv- börja träna eller vad som helst som får en själv att må bra. Och sluta tävla med andra om hur ni ser ut, för alla är skapt olika och tur är väl det att vi alla inte ser lika ut?! Umgås med de presoner som får dig att må bra och om någon säger att du är fin, klart som fan att du är det då! Spelar ingen roll om det är mamma, kompis, bror, syster, pappa, pojkvän eller någon som bara går fram och säger det till dig- du kommer alltid att vara fin för någon och det kan ingen ta ifrån dig!!

Ha det så bra, kramiz <3

water for elephants




Hejjö! Har precis vart ute och shoppat och haft en mysig fika med goa Erika, nu sitter vi i mitt rum men inte länge till för snart ska vi iväg och se Water For Elephants. Hoppas den är bra! Annars kan man ju alltid nöja sig med att Robert Pattinson är med, hehe... ;-)
Ha en toppen fredag, för det ska jag! :D
Kramiz <3

Frisyrtips




Hej, sitter nu här och chillar vid datan efter att ha varit i skolan, tränat, städat och hjälpt Malena med tvätten. Snart blir det mat, grillad fläskfilé med något gott till står på menyn.
körde på ett slappt linne-h&m, kavaj-h&m, jeans-jc, supersöta ballerina skor-cypern(visas dock inte på bild) och armband-detalj och barcelona sen några ringar-guldfynf by kenza och en från jc till det blev det en gullig frisyr gjord av utbakad fläta till nacken, sen fäster man den men en tunn tofs och virar resten av håret till en knut och vips så har man skaffat sig en gullig men snabb frisyr (tar ca 5-10min att göra). Det blir nog den här frisyren jag ska ha på min systers student. :-)
Ha de, kramiz <3

Efter "lite" permanentrullning.



Hej sisådär på kvällskvisten. Äntligen så är man hemkommen efter en lång skoldag! Blev att rulla permanent idag på hantverken, kul men lite långtråkigt... hehe, men vi förbereder oss för praktik så kan ju vara bra att ta ikapp också. ;-)
Idag har det ju varit otroligt varmt, tyvärr ingen sol men helt okej ändå. Så det blev att slänga på sig en topp-monki och midjekjol-gina tricot och ett par gladiatorskor från nilson tror jag plus en massa smycken innan man fick springa till bussen därav en väldigt slarvig uppsättning idag beståande av några clips.
Nu blir det plugg som vanligt, prov imorn, känns som att jag alltid pluggar?!
Ha det bäst så hörs vi, kramiz <3

a white dream...




Detta är alltså klänningen som jag kommer att bära på min systers stdent 10juni. Den är köpt på Bling i gbg(breve h&m i femmanhuset, uppe). Kommer nog köra på någon slags uppsättning efterom det är så fin rygg sen antingen ett par heels eller låga converse(får se hur mina fötter känner sig, hehe).
Juste kom på att det första jag gjorde imorse var faktiskt att ringa min syster för att säga grattis, faktiskt så väckte jag henne. 19år blir min going idag! Puss på dig!<3
Kramiz <3

Skön men ganska seg dag



Hej! Har varit i skolan, men inte så lång dag idag vilket var välbehövligt! Har bara legat ute i solan nu och glassat, fast varit lite duktig och gjort läxor också och jag har också hämtat ut mina biljetter för tågresan hem den 9e juni, LÄNGTAR! Bjuder på en bild från igår på en taggad tjej! Blev dock övertrampad efter ungefär 3,5km och fick en liten stukning på de men klara det på 34 min ändå helt okej. :-)
Nu blir det dusch och sen mera plugg... Men ska visa min fina klänning som jag ska ha på min systers student om ett litet tag, så kika gärna in om nån timma igen!
Ha det toppen, kramiz <3

Dagens outfit innan vårruset.



Hej allihopa!
Måste bara börja med att säga hur härligt väder är det inte?!! Happy day idag, helt seriöst! Nu blir det att käka lite sen bär det av igen för att möta upp Erika och några fler för att idag är det VÅRRUSET, så otroligt taggad och bättre väder kan man ju inte ha! Glad tjej har vi verkligen här!
Idag blev det min favvo shorts från monki och till det en söt bustier från h&m(älskar dom!) och  jeansjacka från bik bok, på fötterna blev det min låga vite converse.
Hoppas alla haft en bra dag, nu när det är så soligt!
Kramiz <3

lite motion i solskenet!



Hejhejhej!
Det blev först en powerwalk med hunden 1timma sen behövde jag få ur mig mer energi så jag slog till med en löprrunda på 30 minuter också, så nu är jag helt slut!! Nu blir det att käka och pastasallad eller omelett står på menyn, har inte bestämt mig än... Ska bli kul med vårruset imorn, pepp som tusan!
Det blir till att plugga idag också, kanske inte så kul men nu på slutet av skolan är det fullt upp!
Hoppas alla haft en skön helg, kramiz <3

lovely pink cupcakes with hearts.




Här är det fullt upp, har precis gjort klart alla cupcakes inför firandet av min kusin(han är kille, men om man har mig och sin mamma som fixar så får man stå ut med att det blir rosa för vi är ju trots allt tjejer).
För er som vill göra goda "kladdkaksmuffins" med det lilla extra så kommer ett litet recept:
2st ägg
2-3dl socker. Dessa två saker blandas ihop poröst.
1,5dl mjöl
4msk kakao
lite vaniljsocker
bakpulver kan man ha i, valfritt(jag brukar inte ha i det). Nu blandar du allt med en "slickepott" INTE med visp. 
100g smält smör. Och nu rör du allt tillsammans, sedan häller du i formar och in i ugnen ca 20min på 175 grader, ett tips är att du gör dubbelsats om man vill ha stora muffins, då blir det två matskedar i varje form på 12st muffins.
Låt de gärna stå över en natt och svalna innan du har på kristyren och strösslet(för att det inte ska smälta) Kristyren gör man lite hur man vill, lättaste sättet är att göra med florsocker blandat med vatten och så kan man ha i lite "kristyrfärg", konsistensen väljer du själv.
Nej nu ska jag in i duschen för att sen byta om och kanske måla naglarna till och med. :-)
Ha det så bra, kramiz <3

Primeboots med hjärta=kärlek för fötter och själ


Hej, tänkte visa ett par primeboots som jag gått och kärat ner mig i... Det är de som är i hörnet, med ett gulligt hjärta på och så är det en dragkedja där bak. Gulligt men ändå lite "rockigt". Man kan ju ha vad som helst till också, visat lite sommar exempel på bilden som att ha spets eller broderat till ett par slitna jeans eller gör som Lily och använd en slapp tisha och varför inte en hatt till de? Och till dem som har lite längre hår tycker jag kör på lite beack-look(locka lite innan och sen kan man tupera lite och gärna saltsprej och sen är det klart) jag tycker det är så snyggt! Och till vintern kan man ha jeans och någon snygg topp eller tights och tunika, alltså vad som helst! Jag vill ha ett par svarta, bara måste skaffa mig ett par.

Efter en stund på stan


Jag lovar håret är inte orange, bara på bilden det ser ut som de för det är åt det guldiga hållet :-)

Hej hej!
Blev en stund på stan med Cassie och födelsedagsbarnet Eve. Åt thai, kikade i affärer och jag köpte en present på Zara till min kusin som precis fyllt 19. Hade på mig jeans, boots, blåa linnet(så otroligt skönt och snyggt! ett tips till sommaren.) och skinnjacka.
Nu blir det att kanske ta sig en promenad med hunden, sen handla lite saker med Malena för vi ska baka cup cakes till Pontus "kalas" imorn! Mums!
Ska visa sen vad jag skulle kunna döda för! haha! Inte rent bokstavligt kanske...
Ha de toppen så länge!
Kramiz <3

blondes have more fun!



Hej igen!
Har kommit hem från salongen nu. Och resultatet blev great, syns lite dåligt på bilden dock...
Hoppas alla haft en toppen dag, har iaf jag haft!
Ha de så bra, kramiz <3

en morgonjogg i soluppgången!



Godmorgon soltrålar!
Har precis varit ute och tagit mig en joggingrunda vid säveån, så skönt! Kände tt nu när min kompis Erika fick mig att änmäla mig till vårruset med henne och några fler så måste man ju komma i lite bättre form. :-)
Nu blir det duschen och efter det en låång frukost sen bär det av för skola, sen blir det att få ljusa upp mitt hår. Hoppas allt går bra!
Ha det så bra, visar håret sen som lovat. ;-)
Kramiz <3

Skillnad i hårfärg?!


Hej igen!
Nu sitter jag och väntar på att Grey's Anatomy ska börja efter en varm dusch. Så medans tänkte jag visa en bild på hur jag såg ut i blondt hår för ett hår sen och en bild på mitt bruna hår för en vecka sen, eftersom att imorn ska jag färga igen och förhoppningsvis ska det bli mot det blonda igen. Är så spänd! Visar såklart en bild imorn efter jag vart i salongen för att visa hur det blev(om jag vågar) haha.
Ha det toppen!
Kramiz <3

back from school.



Hej hopp!
Har nu precis kommit hem efter nationellt prov i engelskakurs a, därav en chill outfit: jeans, linne, huvtröja och en jeansjacka på de. Det gick nog bra, hoppas jag! hehe. Nu blir det att plugga, chilla, gärna ut på en joggingtur(om det går med den här träningsverken, kan ju knappt gå i trappor ens!) och kanske baka något. Sen ikväll vet ju alla vad det är... Grey's Anatomy följt av Off the Map! Längtar efter att få se vad för spännande som ska hända idag!
Hör slite senare, kramiz <3

Chillin' with a movie.



Hej svejs!
Chillar nu vid datan efter en lång dag i skolan... Har gjort mig lite tunnbrödsmackor från dalarna och oboy, så nu blir det att äta lite mums och se på någon engelsktalande film för att förbereda lite inför imorn: nationnelt prov i engelska(klockan 8.00 på morgonen ska man vara i skolan då, suck...)! Sen blir det väl att prata lite i telen med siss och mami. :-)
Ha de toppen, kramiz <3

Äkta kärlek


Min faster tog den här bilden på påsklovet när det var så varmt, älskar den!!!

Hej goingar!
Idag har jag bara varit i skolan, sen blev det att prata lite med syster och mami. Har nu precis varit ute på en mysig promenad med hunden i skogen, så otroligt härligt nu när allt blommar och häggen luktar så gott (dock märktes det på mina ögon som nu är helt röda av all pollen...)!
Nej nu måste jag tyvärr plugga, känns inte som man gör annat nu!! Pluggpluggplugg tur att det är sommarlova snart iaf och innan det hinner vi ha praktik, ska bli så kul! :D
Ha de gott, kramiz <3

the lazy song...


Tröjan är köpt på Balders Hage här i Göteborg.
 (SUPERGOSIG!!!)

Hej goingar!
Har bara chillat den här helgen, har faktiskt inte orkat tagit mig till datorn och bloggat... Men kan ju berätta lite om min ganska livlösa helg, nädå haha. I fredags på kvällen kom min kusin och alla hans kompisar typ 15 stycken tror jag och grillade och hade trevligt(jag fick faktiskt va med haha). Sen på lördagen va alla här också till på eftermiddagen, sen har jag bara tagit de lugnt fått lite läxor gjorda, tagit promenader med hunden och bara sett på film och lyssnat på musik. Inte så mycke som hänt, men ändå en skön helg och bra avslut blev det med Putte och Malena hos mormor Siv! :-)
Men imorn är det en ny vecka och då blir det back to school, sen får vi se vad som händer och vad helgen har att erbjuda!
Hoppas att ni alla haft en toppenhelg och valborg!
Vi höres, kramiz <3

RSS 2.0