Partey!

Hej där ute!
Blir en kväll med de goa brudsen nu då. Härligt! Ett tag sen man var ute och träffade folk så det ska bli kul.:)
Hörs imorn, ha en toppenkväll allihopa!
Kramiz<3


Workout!

Efter den lååånga dagen i skolan blev det go träning med siss, så gott!
Tänkte att jag skulle ta en cool bild på alla gå-band tsm men som vanligt va dom upptagna med folk.. Haha.
Blir väl plugg när man kommer hem, som vanligt... Finns det något annat man gör under skoltiden?? Lärarna har väl också vart i vår ålder så dom borde ju förstå, eller?
Aja ha det bäst så länge, kramiz<3


Skriver cv..

Gommoron på er!
Idag har jag på mig papis byxor och halsband, mina nya inköp och såklart mina Palladium till.:)
Har lektion i personlig service nu, skriver cv:n..:)
Hörs senare, kramiz<3


Turn your back.

Här får nu bild på det jag fick av mami igår, tisha från Gina tricot och örhängena från jc. Kommer bli perfekta till papis gamla, slitna jeans och jeansshorts till sommaren eller svarta byxor passar också.:)
Nej, nu ska jag fortsätta se på tv...
Kramiz<3


Ben & Jerry.

Go kväll på er!
Tog en mysdag med mami idag, välbehövligt! Vi har spenderat dagen med längdskidor, måste ju hejja på kussen! Sen vart och kollat lite i allum, några nya inköp som jag kan visa imorn.:) nu på kvällen har vi ätit färsk lax i super god sås(röd pesto & matlagningsgrädde) och nu blir det mys vid soffan med glass och så mycket bättre, såklart! Älskar det!
Hörs mer imorn, då jag visar inköpen..:) ha en toppen lördag så länge!:D
Kramiz<3


Twilight: Breaking Dawn

Så taaaaaaaaggad!!!
Snart börjar filmen, hörs imorn för ikväll ska jag mysa med siss på stan med bio o middag.:)
Kramiz<3


Redhead!

Hello and goodmornin!
Hoppas ni alla mår bra efter en nästan hel vecka i plugget/ jobbet. Själv mår jag toppen, det är ju praktik och sen bio idag! Taggad till tusen!!!
Här får ni bild på mig i min nya hårfärg.:D älskar den!!
Vi hade håltimma igår så då var Erika, sara och Clara snälla och gjorde en röd/lila aktig toning på mig.:)


Överraskning på g!

Körde på en rätt skön klädstil idag, mössan var verkligen go att ha! Sitter nu på bussen mot hemmet efter att ha gjort något lite galet i skolan, ni får se ikväll eller imorn när jag tagit kort... så se till att titta in!;-)
Kramiz<3


Randigt.

Hello in the cold!
Rätt kallt ute nu... Så det får bli mössa in till skolan, gosigt!:) idag ska vi gå reda på hur det gick på naturkunskapsprovet, nervös tjej här!! Efter skolan blir det lägenhetsvisning med mami. So excited!:D ni får se hela mig sen. Haha!
Kramiz<3


Längtar!!

Gokväll på er alla!
Blev ett otroligt skönt träningspass med siss idag, lite jogg/powerwalk och sen maskiner/tyngder. Så skönt!
Något som jag verkligen längtar efter är ju Twilight- Breaking Dawn. Ska se den på fredag och är otroligt pepp!!:D
Någon som sett den? Hoppas den är bra!
Ha de, kramiz<3


Skolan nästa!

Gomorrrron!!
Rätt pigg tjej mot skolan, skönt med lite sovmorgon ändå!:)
Blir lite psykologi, arbetsmiljö & säkerhet och estetisk verksamhet- där vi håller på med det superroliga projektet jag berättade om. Det kommer bli så bra!!!:D
Nu kommer vagnen så måste dra, men hörs senare. Ha en toppen lill-lördag!:)
Kramiz<3


Söta bebisar...<3

Hej igen!
Lång dag idag.. Hann iaf med o träna, hur skönt som helst! Rätt mycket i skolan, vi håller på med ett superroligt projekt med itg- gymnasiet. Där vi har lagt upp ett schema sen valt modeller som vi frisörer ska styla och sen blir det The Big Photoshoot!:D så otroligt taggad!
Hinner visa en bild på mig, siss och de söta tvillingarna Lea och Alva innan jag ska fortsätta plugga. dom va så otroligt gosiga...:)
Kramiz<3


Palladium

Hej där!
Några dagar sedan... Har haft fullt upp, med praktik, skola och det bästa- familjen. Här får ni iaf en bild på mina nyinköpta bebisar. Gör snygga, älskar dom! Dom är perfekta både till klänning, shorts och byxor- till typ allt!:)
Nu blir det twilight, ska hinna se alla innan fredag för då ska jag och siss se breaking dawn del 1!:) längtarrr! Synd att man missar premiären, men jag hinner inte när man går i skolan...
Ska fortsätta se filmen nu, så jag hör av mig imorn då ska nu få se världens sötaste:)
Kramiz<3


Tårtkalas!

Hej hopp!
Nu är det dags för fika hos mormor Siv.:) lyxdag idag! Så mysigt och träffa alla och få tjöta lite. Imorn är det dags för praktik igen, så taggad! Älskar att vara ute på plats och träffa olika människor, hålla på med hår och det är ju bara bättre eftersom min praktikplats äger!!:D
Nu ska jag gå tillbaka till de andra för nu serveras det fika och kaffe, kramiz<3


Espresso house

Hejsan på er!
Nu har jag och tjejerna vart på espresso house och lyxat till det med varsin latte där vi fick varsin muffin eftersom de har nyöppnat. Precis vis vår skola, kommer hänga där jämt...
Ny har jag svenska så hej så länge, kramiz<3


Yogapass on the way!:)

Gomorron hurtbullar!
Är inne på sportlife nu och väntar på Clara för en timmas yoga, skönt! Dock väldigt tidigt, inget jag kan ljuga om att jag tycker är jobbigt... Hehe. Blev mina nya träningskläder idag, så känner att nu kan jag träna järnet!:D
Men nu ser jag clarisen, så jag måste dra till passet nu. :)
Kramiz<3


Herrklippning, check!

Hello guys!!
Vill be om ursäkt för dålig uppdatering, men det är så att min blogg har laggat... Här får ni iaf en bild på mig och "min man"! Haha. I skolan har vi klippt på herrdocka nu i några veckor från "page" till kort hår. På bilden ser det lite konstigt ut i nacken men det är bara för att dockorna har så tunt hår... Nu efter sista klippningen fick vi använda produkter och sådant för att styla. Längtar efter att klippa mer herrklippningar, gör kul ju!:D
Annars rullar väl livet på, jag och clarisen har kört hårdträning den här veckan. Helt slut! Men imorn blir de upp fem igen för lite yoga, så taggad!:)
Nej nu ska jag plugga lite innan Grey's Anatomy, kramiz<3


Dinner at my cousins!

Hej på er!
Blev en liten paus i veckan från bloggen... Har haft fullt upp med packning och sjuknat om har man hunnit med oxå.:( nu låter jag som en kille i målbrottet. Haha. Igår blev det ferre hos Emmy, visar vad jag var imorn.:) Nu blir de att åka till papis grav sen till mina kusiner för middag och mys..
Ha de bäst så länge, kramiz<3


RSS 2.0