Outfit of the day

Blev en vårig outfit med svart/vit melerad byxa-gina tricot, transparent linne-saint tropez, vit bustier under(syns inte på bilden..), jacka-sisters, örhängen-bling, gamla solbrillor och mina underbara Jeffrey Cambell och en slarvig uppsättning på de!:-) linnet kommer att användas mycket till sommaren till shorts eller som väst till klänningar(så bra med knäppning hela vägen uppifrån), perfekt till stranden är den också!
Hope u like the tip!
Höres, kramiz<3


Feathers in the sun

Hello darlings!
Har precis varit på dop för Alva och Leah och sitter nu i solen... Så skönt! Äntligen börjar värmen komma!:D
Visar senare vad jag hade på mig idag(nya kläder) t.ex. dessa snygga örhängen från Bling för 179:-, dom blir perfekta nu till sommarens alla härliga kläder och helst uppsatt hår.
Hörs sen, för nu vill jag njuta av solens alla strålar!!
Kramiz<3


Jeffrey Cambell

Hej där!
Har vart sjukt mycket idag, så bloggandet fick lida... Men här kommer bild på mina bebisar. Så fiiiiina dom är!!
Nu blir det vampire diaries sen sova lite för att tidigt imorgon gå upp och sjunga för mami.:-))
Natti, kramiz<3


Good mornin'!

Godmooorgon på er!
Så glad idag, köpte något väldigt efterlängtat igår som jag ska visa sen:) hann inte blogga igår för det var fullt upp på praktiken...men väldigt kul!
Idag kör jag på slappis kläder bestående av byx-legging och korströjan från gina tricot. Att handla, baka och kalas för mami på schemat idag!:-)
Slänger upp bild på mina efterlängtade sen...;-)
Kramiz<3


New color

Hej igen, slänger upp en snabbis bild på håret. Lite mörkare men fortfarande blond(ingen riktig rättvisa på bilden..)! Skönt att bli mer lik min naturliga hårfärg!:)
Kramiz<3


Ledig!!

Hejsan alla solstrålar!! Sitter på spårvagnen till skolsalongen för att få håret färgat, så skönt det ska bli!! Tog på mig slappislinne från topshop och hittade ett par gamla jeans till det mörkblå converse, solbrillor och det bästa av allt: min (vår) army jacka!! Visar bättre bild på kläderna sen.:)
Kramiz<3


Lite vardagslyx!

Hej på er!!
En hel vecka nu nästan... Men men haft fullt upp som vanligt...hehe
Men idag blev det en riktigt skön dag, först ta det lugnt med långfrukost vid tv:n sen 2,5 timmar på gymmet med siss och nu supergod pasta m pesto och kräftskärtar, sallad och vitlöksbröd och till efterrätt:jordgubbar! Mums!
Hoppas alla haft en bra helg, kramiz<3


Frulle

Gooooodmooorgon!
Blev frukost med siss på espresso house idag, mums!
Nu är det skola och dags för att kolla skyltningar till bilden med Hanna. Seg dag idag men det blir att träna efter skolan iaf, efterlängtat!!
Hörs, kramiz<3


Mmm friday!

Go kväll på er, hoppas ni haft en skön dag ute i solen!
Jag hann med att vara ute en liten stund på lunchen med claris som tur var. Så underbart att våren och sommaren är på väg!:-))
Nu checkar då jag in på myskväll, dock med mig själv men men det blir ett varmt och efterlängtat bad nu och sedan någon film. Alla partypinglor och partykillar får ha det så kul där ute i vimlet!!
Kramiz från plurret<3


Morning!

Hej & gomorron!
Är på praktiken nu och är här till sextiden sen är det äntligen helg!!!
Hörs sen, måste dra;-) (bild från igår)
Kramiz<3


Nya kläder

Hello again!
Blev en shoppingtur idag igen med mina söta vänner Erika, Eve och Cassie.:-)
Lite nytt inhandlat men det visar jag imorn för idag visar jag inköpen jag gjorde med min syster! Den vita tjocktröjan med spets i ryggen kostade 249:- på Gina tricot, den gråa tunik/tröjan kostade 159:- på Rut mfl och den ljusgråa tjocktröjan med kors kostade 199:- på Gina tricot och är min favvo just nu för jag är inne i en zon med nitar. Haha
Jag ber om ursäkt för sent inlägg idag men jag kom hem sent för jag har varit med min syster på lägenhetsvisning, en sån fin lägenhet...
Men men hope it's ok! Nu blir det att göra lite thé och keso med bär för snart börjar ju Revenge, jag är besatt!! Hehe
Kramiz<3


RSS 2.0