En fika i solen



Hej hej!
Lite gammal bild, men hann inte ta någon dagens, för jag hann byta om till mjukisar...hehe.
Men idag hade jag iaf på mig en slapp t-shirt-monki, hög kjol- gina tricot, jeansjacka-bik bok, converse, hatt-h&m (herravdenlingen, ej den på bilden.) och såklart solbrillor!
Idag var det först dataprov som faktiskt gick genska bra. Sen blev det lite shopping med goa Erika efter det kom min granne från dalarna och mötte upp mig för en fika, supermysigt!
Nu blir det att bara chilla, se lite film osv. :-)
Hoppas all får en toppenfredag!
Kramiz <3

redhead!



Hej svejs!
Har kommit hem från salongen nu, har varit där med min goa faster som gått från brun/svart till rött. Så coolt det blev, hon passade jättebra i det! Bilden ger hårfärgen lite orättvisa, det ska vara mer knallig röd. :-)
Nu ska jag t6a en dusch sen blir det nog att sova för imorn blir det tidig uppgång för att göra det sista datakunskapsprovet!
Ha det bäst, kramiz <3

Dagens outfit



Här är dagens outfit: volanglinne-h&m, chinos-gina tricot, jeansjacka-bik bok, jet set klocka-ur &penn, döskalle scarf-detalj(vikarbyn,dalarna) och ett par solbrillor.

Hoppas alla haft en toppendag! Har precis kommit hem från skolan så nu blir de lite käk sen plugg och sen är det ju ett måste att se Grey's Anatomy! :D
Kramiz <3

On the way to school, again.



Godmorgon alla söta!
Ska snart dra iväg till skolan nu så visar dagens kläder när jag kommer hem. Åh, idag ska vi få veta vilket betyg vi fick på vårat repotage i Svenska A! Nervös! Men men har gjort mitt bästa iaf, plus att solen skiner idag så jag känner att livet är härligt! haha!
Hörs lite senare då. :-)
Kramiz <3

Chill dag idag, ändå är jag virrig...



Hej hopp, hallo osv osv! :-)
Nu är det chill på G! Är klar med läxor, hade matteprov idag som faktiskt gick bra och sen har jag skickat in samhälls uppsatsen även fast jag skickade in den för tredje gången idag så blev det bra tillslut, jag som är så virrig glömmer ju lätt saker som ska vara med så ja mina lärare får vänja sig haha! ;-)
Idag blev det en skön och lite gullig outfit, samma som i fredags, tunika-ginatricot, jeans-jc, jeansjacka-bik bok, låga converse till det och solbrillor för det är ju fortfarande sol! ÄlskarT!
Nej men nu ska jag dra och käka, vi höres!
Kramiz <3


Saltholmen, skärgården...



Hej hej!
Här är en bild från idag ute vid saltholmen. Så otroligt härlig dag vi haft, bara solat och tagit det lugnt. Efter vi varit vid havet blev det en glass på Triuph, supergott! En toppenvecka har jag haft med bästavän! Vi har hunnit gjort en massa skoj, synd att hon åker hem imorn bara... Men snart ses vi igen!
Nu ska vi sova här, för imorn är det slut på lovet och tillbaka till skolbänken..Men lite kul ändå för vi ska börja med en ny klippning på hantverken imorn!:D
Natti natti, kramiz <3

nu drar vi till havet!



Hej allihopa!
Nu ska vi åka och sola vid havet i det otroligt härliga väder! Skönt säger jag bara!
Ha de så bra, kramiz <3

Friday night - hard rock & a movie.




haha vi satt själva på bion i typ 10min o trodde att vi skulle sitta där helt mobbade men nejdå, de blev nästan helfull salong! va bara tvungen att visa den, hur töntigt som helst!

En liten nattbild. :)

Hej hej!
Här är lite bilder från fredagen, först åt vi god mat på Hard Rock och sen blev det bio: hur många lingon finns det i världen? Så sjukt bra! Härlig, mycket skratt och fina stunder. Ett tips till alla som vill se en härlig film!
Jag hade på mig den nya tunikan-gina tricot, jeans-jc, jeansjacka-bik bok, väska-h&m och till de låga converse lite ringar från guldfynd by kenza och style by tyra. :)

Nu ska vi plugga lite och sen se på film så vi hörs imorn :)
Kramiz <3

Glad påsk!



Halloooo!
Jag har inte bloggat på två dagar nästan nu men de beror på att jag velat tagit all tid åt att umgås med min bästa vän!
I fredags var vi på Hard Rock och åt mat och sen blev de bio, igår var vi och grillade hos Erika och sen blev de fest. Precis när vi kom hem så kom min faster in till mitt rum med två påskägg till mig och Felicia, så otroligt söt är hon! Hoppas att alla ni haft en lika toppen påsk som jag haft! :)
Nej nu ska vi ut och sola, måste ju ta vara på den när man är ledig! :-D
Visar bilder sen från fredagskvällen:)
Ha de så bra, kramiz <3

Sommarkänslor i solen med bästavän!




Hejsvejs!
Nu har vi varit ute och solat ett tag, vi har precis varit till ica på en promenad och köpt med lite mumsig frukt (eftersom vi proppat i oss en massa godis så kände vi att de skulle va gott med lite nyttig frukt) :)
så nu sitter vi ute och steker fläsket! haha nädå men vi sitter ute och blir varma och bruna, lyssnar på musik och bara har det allmänt skönt!
Höres o synes!
Kramiz <3

Shoppingdag i solen,möums!







Hej goingar!
Idag har det varit shopping på hög nivå! haha! Först en bustier/linne från h&m sen en tunika från gina tricot och sist en klänning från bling(den ska jag ha på min systers student:)) ) Glass vid lejontrappan och en massa skratt! I like it alot!
Nu ska vi mysa vidare...
Ha de så bra, kramiz <3

snart är hon här!!!



Hej hopp!
Snart är min älskade vän här, som jag har längtat!
Idag har jag pluggat varit ute med hunden o sånt...därför har det vart brist på bloggande, men resten av veckan kommer de hända kul saker så då blir det att blogga! :D
Nej nu ska vi åka in till centralen för att hämta upp Felicia! :))
Ha de bäst, kramiz <3

Chilling in the bed.



Hej igen goingar!
Idag har det varit mys i trollhättan med två goingar. Mycket solande, äntligen har man fått färg! Blir nog att sola imorn också och en lång promenad med hunden. Sen så kommer ju min bästa vän från dalarna imorn, längtar!<3
Det ska bli så kul att få träffa henne igen och hon blir dessutom kvar till på tisdag nästa vecka!:D
Nej nu blir det att fortsätta gosa i sängen och se på hellcats och kanske någon film, men först så blir det dusch!:-)
Ha de, kramiz <3

Blue, white and red.





Hej igen!
De här fick jag av mamsen, en holebrook "pippi" tröja och nya converse. Precis vad jag behövde! :D

Nu drar jag till trollhättan där Sara och Alice väntar. Ska bli mys i solen mm. :)
Hörs imorn!
Kramiz <3

fruktsallad under en klarblå himmel.



Halloooo!
Vet att jag inte bloggat under helgen, har haft fullt upp och jag ville bara umgås med mami och siss nu när de äntligen var här. :)
I fredags vart det STOR-shopping, fick lite mer presenter av mamsen (visar det sen)! Och i lördags var vi i Växjö hela dagen, min kusin skulle vara med på en konståkningsföreställning(han och resten av killarna som var med är egentligen hockeyspelare, men de var så duktiga iaf)! Efter det åt vi mat på Lanterna, supergott kan jag lova! :)
Igår var det bara att ta det lugnt, umgås det sista innan de åkte hem... Men nu är det inte långt kvar tills vi ses igen. Tur de!
Idag är det solning på hög nivå, klarblå himmel, fruktsallad, skön musik och värmen, då kan det ju verkligen inte bli bättre!
Hörs sen, för nu vill jag ta vara på all tid i solen. :D
Kramiz <3

Lite presenter som jag fick av några finingar.





Hej hej. :)
På första bilden så fick jag hjärtat av mami och siss. Och av dem fick jag också en stor bukett med rosa olika blommor. Börja nästan gråta när jag såg att den va från dem, den kom med budet när jag kom hem, blev helt chockad när han frågade efter Lisa Eriksson. De är så otroligt saknade, men snart är de här!<3
På den andra bilden är det olika kort som jag fick med pengar i från farmor & farfar, mina kusiner(Ida & Lina), Mormor & Bosse. Sen i skolan fick jag ett "presentkort" där jag fick välja på fika, bio, bad, bowling eller blinddate av mina goa vänner Erika, Eve, Cassie och Hanna. De tyckte att jag absolut skulle ta blinddaten haha!
Sen det blåa linnet, armbandet och hårbandet fick jag av min faster, farbror och mina två kusiner(de jag bor hos). På morgonen när jag och Erika skulle gå till köket och äta frulle så ser jag att Malena hängt upp ballonger ställt fram paket och ett grattiskort, hon är en sån otroligt fin människa!
Nej nu måste jag ta och få lite ordning på rummet innan the family kommer, vill ju inte att de ska få en chock. ;-)
Hörs imorn! Kramiz <3

Maxi dress in the sunny weather!

 

Hej alla solstrålar!
Hur mår ni? Jag mår toppen nu när det är såhär fint väder! Har gått runt i min nya klänning från h&m, skinnjackan är också från h&m och halsduken är från monki och självklart har jag haft ett par brillor på eftersom man blir ju bländad annars! Wohoo älskar att sommaren bara är runt hörnet. Och en sak till är att snart kommer min mami och syster hit och ska stanna över helgen, vi ska ju fira mig och på lördag blir det växjö och en ishall. Längtar som tusan efter dom, min goa lilla familj!<3
Tänkte visa lite snart vad jag fick i present, en av dom var en superkul grej av min älskade vänner!haha
Kramiz <3

On a trip in the forest.




Jag och Erika igår på promenaden med den gosiga hunden Boss. :)
(på vissa ställen ser skogen ut som i Twilight, supermysigt!)

Hej hopp!
Har fått många fina presenter idag och tårta. Fick också lite väckningssång av min söta mami. :) På engelskan fick jag mer sång av mina goa klasskompisar och vi fick se våran lärare dansa, hon e bara så härlig! Visar imorn vad jag fick för nu ska jag ta en dusch och sen natti.
Ha de bäst, kramiz <3

17 for today!!!





Godmorgon solstrålar!
Här har jag och Erika gosis precis ätit frulle som bestod av pannkaka och sen kladdkaka!:D hehe, man fyller ju bara år en gång per år så;-)
Allt som är blått som jag har på mig fick jag av min söta faster,farbror och kusin idag!:-)
Hoppas ni får en toppendag så hörs vi!
Kramiz <3

Shortdress med blommor på.


Skor-converse, shortsdress,jacka,tröja-h&m, halsduk och solbrillor-gamla:-) 
Hej och snart gonatt. :)
Idag har det vart underbart väder så jag har haft min shortsdress!:D
Efter skolan och modevisningen(vart super kort och snabb så det hann inte bli några bilder tyvärr) har jag varit med gosiga Erika och bakat kladdkaka och gått promenad med hunden, vi har precis kommit hem till mig igen efter att ha varit hos hennes kompis, så nu sitter vi här och tar det lugnt och snart blir det sova....Och imorgon fyller jag 17 år!!!! hihi.
Natti och kramiz <3

u just got love blue...



Hej hopp!
Måste bara visa upp vad jag älskar just nu! Blått i allt, vill ha en massa nya blåa saker till sommaren och nu på våren! Är ju så otroligt snyggt när man blir lite brun! :)
Hope you like it!
Kramiz <3

breakfast in the sun!



Hej och godmorgon!
Sitter ute och äter frukost, lyssnar på lite musik och bara chillar med hunden. Så otroligt skönt väder ute ju! Vill bara vara ute, tänker inte sitta inne en minut idag! haha.
Idag blir det nog bara att ta det lugnt försöka plugga lite och såklart ta en lång powerwalk med hunden!
Hörs snart alla goa. :)
Kramiz <3

I väntan på det goda...




Kör på lätt med smink, lite kajal på övre delen vid ögonen, en snabb och enkel frisyr(den som jag förklarade på Lauren Conrad) och till det blev det mitt USAlinne-bik bok, jeans-jc, hängslen-h&m och jag tar nog min skinnjacka från h&m till det.

Ska snart åka iväg, väntar på min andra kusin och hans flickvän Thilde. :) Ska bli riktigt mysigt, så härligt väder är det ju också och då kan det ju verkligen inte bli bättre!
Ha det så bra alla gosisar!
Kramiz <3

Black and white dress


Långklänning som jag köpte igår på h&m. Den kosta bara 50pics så då passade jag på(orkade inte ens prov, tur va så passa den!) Finns nog fortfarande några kvar i kompassen, så passa på! :)

Hej svejs!
Har precis kommit hem från träningen, hade tänkt plugga nu, meeen... Det väntar jag med till imorn ist, hehe. Nu blir det en mysig film och sen göra sig lite fin för vi ska ut och käka ikväll.:) Jag, min farbror, hans fru som jag kallar för faster och min goa kusin.
Ha en toppen fredag! Och alla som ska ut på skoj, ha lite extra skoj åt mig med!
Kramiz <3

ballerina inspired




Hej goingar!
Har precis målat färdigt mina naglar, baby pink blev färgen, känns väldigt tjejigt men iblnad så måste man ju!:)
Känner mig inspirerad av våren och vad är inte fint då om inte ljusa rosa färger? Sen när man blir brun är det ju bara bättre. Åh vad jag längtar till sommaren! Haha tror att det är det enda jag tänker på just nu...
Ha det så bra så länge!
Kramiz <3

Over knees and some shorties


Dagens är: de nya shortsen som jag visa igår- gina tricot, kavaj-h&m, knästrumpor-jc, stövlar-din sko, och lite smycken från stb,kapphal,jc, diddi och guldfynf by kenza.

Hej hej hej!
Här händer det inte mycket, tar det lugnt och väntar på Grey's Anathomy följt av Off the map!
Hoppas ni haft och har en toppen "lill-lördag". :)
Kramiz <3

flower on the shorties



Hej alla glada!
Idag har jag tränat hårt pass på morgonen med Linda, Louise, Hagar och Beri. Sen var det skola, hantverken idag var kul, precis börjat och klippt gradering. :) Efter sskolan blev det en snabb shoppingtur med Clara, jag som skulle ha hängslen och tights kommer hem med ett par shorts?! Hehe men men, dom va så söta och jag älskar den här typen att ha till stranden, shoppingen eller grillkvällen. Och till det har jag gärna någon enkel topp, converse, snygga smycken(många ringar såklart) och brillorna, nu när det är vår så kan man ju lätt också använda det, bara ett par leggings under. Åh längtar till sommarvärmen!
Ikväll blir det ett av mina favvo program att se på Desperate Housewives! Ett måste såklart. :)
Höres. Kramiz <3

kräm i alla smaker och former.



Hej goingar!
Vimsig som jag är så har jag tagit fel på datum... Det är alltså nåsta vecka det blir visning.
Nu sitter jag i alla fall här i sängen och äter kräm med mjölk, stor favvo! Nu blir de att bara ta det lugnt eftersom jag äntligen fått en pluggfri dag! Wohoo!
Hörs lite sen.
Kramiz <3

Måndagsångest!


En gammal bild från dalarna. :)

Hej alla gosisar!
Tänkte bara säga att min hjärna är i full gång!.. Har pluggat hela dagen, därför inte hunnit bloggat. :( Har lite måndagsångest också, vill inte gå upp tidigt... men något som får mig att gå upp ändå är att först ska vi få träna på SATS på idrotte,kul! Och sen så är det en ny visning som vi ska gå på, det är tredjeårseleverna från den skolan jag går i som ska hålla i en visning, superkul! Så då blir det självklart att ta med min kamera! :D
Nej nu blir det att plugga lite till och sen blir det natti för mig. :)
Kramiz <3

raise your voice




Hallo bloggen!
Ligger i sängen och bara chillar idag...
Det blev inget bloggande igår, eftersom jag åkte hem till Linda. Men innan vi lyckades komma hem till henne så blev det en busstur till Kinna(ungefär 1h o lite mer utanför Göteborg)! Hehe ah men för att göra en lång historia kort så var det så att vi skulle av vid korsvägen men busschaffisen sa att han bara släppte på folk och inte av så det blev en liten lång tur till Kinna då istället, men vi hann träffa lite härligt folk så det va ju ganska kul ändå!:)) Men tillslut så kom vi hem till henne och vi drog ut med två av hennes kompisar och grillade marsmellows vis stranden med brasa och massa filtar. Supermys!
Nej nu ska jag se på Raise your voice. Ha det så bra allihopa!
Kramiz <3

RSS 2.0