Några underbara veckor i det härliga sommar-vädret...


Här är jag och alla små söta barn, förutom Ludvig. :-)













Hello sunshines!
Tänkte visa med bilder lite saker jag gjort under mina dagar jag inte uppdaterat. :-)
Har agerat "lekledare" åt mina kusinbarn, så söta! Sen har jag klippt lite vänner, umgåtts med mina vänner(bild från falukalaset). Har dessutom hunnit tagit lite "sköna" bilder med min syster kamera, G11. Sen har jag ju kommit ner till götet igen, här har vi hunnit med marstrand, ett måste för er som kommer till Göteborg, otroligt vackert och mysigt! Blev en tur på "Lotta på Liseberg" också med faster, mami och siss. Hann ju vinna stjärnvinst på kexis också. :-D
Igår blev det Liseberg igen med Erika efter en liten tur på stan och sol och käk vid den berömda Lejontrappan, mysigt! Hon lyckades dra med mig på att åka Balder också(hjälp!!) jag som är en sån chicken på sånt där...haha! Hann ju inte skriva vad jag hade på mig igår, men hade jeans-hängselshorts från h&m som är gör sköna och en sån där rosa mini topp från gina tricot och ett vitt transparent linne från monki och ring från stb till det blev det vita låga converse. :-)
Jag åker ju till Grekland imorn också(om det inte blir inställt, är ju sån där strejk. Lite arg här!) så då blir det inget inlägg på en vecka men visar massa bilder när jag kommer till baka. :D

Ha det så bra nu i det härliga vädret!
Kramiz <3

Liseberg med erikagos!<3



Hej svejs!
Bloggen har fixat sig! :D
Nu blir det ett snabbt inlägg, snart går bussen!
Höres, kramiz<3

going on a roadtrip again...

Hej sötnosar!
Hade tänkt bjuda på en bild med mitt nyinköpta läppstift, rosa och ubersnyggt! Men det verkar som att min blogg laggar eller nåt... Ska försöka imorn igen, annars blir det en liten paus innan jag skaffar en ny... :-)

Snart åker vi till gbg iaf, road trip! Jag har laddat två skivor fulla med awesome musik! Sen om en vecka bär det av till Grekland, ska bli så otroligt skönt! :D

Ha det bra så hörs vi, kramiz <3

bal och student- en stolt lillasyster<3


Börjar med en bild på snygga Dnnay som kom på falukalaset, skoj!







Så fin alla var! Slutar bal-bilderna med en på mig och min vackra syster, så stolt!





Hej sunshines!
Var bara tvungen att läga upp några fina bilder av alla vackra som togs. Var så stolt! Jag bara längtar tills det är min tur om två år att få klä upp sig och ha massa skoj!
Efter balen(som jag skrev förut) så drog jag och mina "gamla" vänner vidare till Falun för att vara med på Falukalaset, var så mysigt att få vara med alla "old friens" igen!
Efter detta har jag hunnit shoppa två(!) gånger, vart hos tandläkaren och fick veta att jag inte behöver minn jä*la nattskena igen, men dock behöver jag ståltråden bakom tänderna till jag är 25-30 år.... Sen har jag myst med min bästavän med film och massa prat och idag har jag vart med Simon, älskar att få vara med mina vänner och familjen, har hunnit myst massa med dom! NI ÄR DET BÄSTA I MITT LIV!<3

Nej nu ska jag hämta lite te och mysa vidare med mami...
Kramiz <3

mysig dag...



Hej hej goingar!
Idag har jag bara legat i soffan, myst med filt och så har jag tittat på One Tree Hiil. Snart klar med säsong två, bara älskar det programmet det är så mysigt. Man kan drömma sig bort lite...
Visar er nån annan dag istället om studenten:)
Nu ska jag gå och hämta lite rabarberpaj och se en film med mami och siss. :-)
Ha de, kramiz <3

Play date!



Hej bloggen, det var ett tag sen!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag, men har haft saker o göra... Men nu ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera lite mer! :-)
Sitter här hemma i dalarna nyduschad och ska snart dra mig till Felicia för en filmdag, mysigt! Så det blir myskläder för denna dagen, tisha från wear it, mysjeans från jc och sen min pipp-tröja från balders hage i gbg(of course!) sen till det en regnjacka och gummistövlar för det regnar ute...
Tänkte lägga upp senare idag eller imorn en massa bilder från lite saker som jag gjort nu under tiden utan uppdatering plus bilder från min storasysters bal och student. :-)

Men nu ska jag bege mig till bästavännen, höres.
Kramiz <3

Regn, regn och mera regn...



Hej svejs! Har precis kommit hem efter att ha följt med storasyster till hennes skola för mösspåtagning, sen blev det "kyrkrodd". Men är det svensk sommar så är det, så självklart skulle det börja ös regna, åska och blixtra.... Jag som hade plattat håret(helt onödigt som ni ser på bilden) och tagit mina vita converse, hoppas de inte blir gula eller nåt nu!.. Juste, skrev igår att jag köpt tishorna på bik bok fast jag har köpt dom på Wear It, virrig tjej ibland...
Nu kommer snart Olivia och då ska vi sätta fingrarna i hennes hår lite granna. :-)
Höres och synes, kramiz <3

senaste inköpen


T-shirts från Bik Bok 1. 159:-  2. 129:-


Virkat linne från Cubus 299:-


Två stycken tubbh:ar från Gina tricot för 59:- styck. (Ett riktigt kap!)

Hej igen!
Måste ju visa mina senaste inköp. Blev två nya t-shirts, ett stort behov av nya fräscha toppar! Sen blev det ett romantiskt gulligt linne också, tänkte ha mina fräscha tubisar under och självklart under alla mina andra tranparanta linnen och t-shirts också(vill köpa fler tubbh:ar men får lugna mig lite änså länge, hehe). Så snyggt kommer det bli!!!
Ha de bäst, kramiz <3

siss and i at the prom.



Hej solstrålar!!
Har haft en mysig helg med siss och mami, igår var vi och shoppade, visar senare(därav lite dålig uppdatering). Här är i alla fall jag och min syster på balen, hon är så otroligt fin!

Idag är det sjukit varmt så det blir nog att bara sola, men sen ska jag klippa en kompis och efter det blir det att försöka göra klart den sista läxan... Skönt att värmen är tillbaka!!!

Ha det gott, kramiz <3

snart hemresa efter en kul praktikvecka!




Frisyr som jag gjorde på söta Frida idag. :-)



Hej hej goingar!!
Var ett tag sen, ber om ursäkt för det... Men det har varit fullt upp nu på sista tiden! Har nämligen haft praktik, superskojj! De är otroligt gulliga där jag praktiserar. Har fått fönat kunder, permanentat en kund, lärt mig om hur man sätter i hårförlängning mm, har fått lärt mig killfrisyr, klippt, lite annat har jag också hunnit med och juste jag har fått gjort håruppsättningar också, den jag visade på bild gjorde jag idag.

Nu sitter jag här vid datan igen i alla fall efter att kollat det sista med min packning, vet dock inte hur jag ska få plats...(som vanligt) Idag kom farmor och farfar hit också så imorn blir det att klippa henne. Sen blir det att åka hem till dalarna igen! Ska bli så underbart att träffa familjen igen, på fredag blir det studentbal för min syster så då ska jag ta många bilder!
Nej, nu ska jag sova så jag pallar med morgondagen. Natti, kramiz <3

RSS 2.0