Amanda Seyfried on the cover





Sitter här i sängen och läser en härlig intervju med Amanda Seyfried i marie claire. Hon verkar som en super skön människa med bra attityd och ett härligt inre. :)
Har precis sett Romeo & Juliet(blev den ist för Pride and Prejudice). Otroligt sorglig och fin film. Att älska någon så mycket att dö bara för att den andra inte lever längre. Nej nu ska jag äta mat med resten.
Ha det så bra. Höres. :)
Kramiz <3

Regning dag, perfekt för gummistövlar.


Dagens kläder är jacka-h&m, jeans-jc, sjal-raglady, gummistövlar-sthlm DG

Godagens!
Idag var det en snabb visit i skolan, nu blir det lite läxläsning(prov imorn!) sen blir det att gosa ner sig i sängen och se på Pride and Prejudice.
Kramiz <3

Uppblåst hjärna...


Min hjärna känns verkligen uppblåst...

Hej hopp!
Nu blir det bara ett inlägg för dagn. Är sur för att det är mycket plugg, träningsverk och allt är bara bajs just nu... Men men nu har jag pluggat tillräckligt för idag så nu blir det Grey's Anathomy följt av Off the map. :D
Behöver verkligen en chillstund! Så nu ska jag bara fixa lite att äta. Hörs imorgon!
Kramiz <3

Studying



Hej sötnissar!
Sitter nu och pluggar men bara i 35min till för sen är det Desperata hemmafruarna! Längtar!!
Nej nu måste jag plugga vidare... Hörs imorn!
Kramiz <3

Schwarzkopf visning- issential color collection


Det var tre frisörer med varsin modell som var på "gångpodiet" och fixade frisyrerna. Super coolt!


FRisyern liknar den på bilden, lugg med kort där bak.


Längden är kvar, resten av håret klipps efter huvudformen.


Romantiska stilen. Mjuka färger och mjuka former.



Här blir det enkla frisyrer. Super coolt!





n frisyr som liknar den på bilden.

Den populära "nörd luggen".

Den långa luggen, kortare fär bak.



Alla modeller som var med i visningen! :)

Goodie-bag


Detta kom med i den härliga påsen: shampo, vax och energidryck! Dessutom flera brochyrer mm. Skoj!


Slänger in en dagens också.
Skor-eurosko, shorts-gina tricot, linne-h&m, jacka-h&m, halsduk-gammal,väska-h&m(tror jag)

Hej alla söta!
Idag har jag inte hunnit med bloggen, full rulle på g! Men nu har jag i alla fall varit och käkat i stan på paprika med några goingar sen blev det den efterlängtade Schwarzkopf visningen. Den var helt underbar! Massa nytt i både färger och former. Ska visa allt imorn! :D
Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen...
Kramiz <3

Classy in white

Nu är tiden inne! Nu när man ska börja köpa fina vita klänningar(kan ju ha i annan färg också). Så här kommer lite olika modeller ifrån asos. :)










Älskar ryggen! (bild på baksidan fanns inte i annan färg än blå.)


Den här klänningen har en jättefin rygg! Ska nog köpa en i svart som jag kan ha nu när min syster tar studenten. :)


Superfin klänning som man kan ha till balen. Jag älskar denna modellen och färgen!! :D

sommartid

Hej och godmorgon!
Eller aa klockan e väl lite senare... Hoppas alla ställt om klockan för nu går vi mot sommartid och varmare väder! :D
Här kommer lite saker som jag köpte med Erika i fredags:

 
Shortsdress från h&m 149:- (blev ju bara tvungen att köpa den för att den va så billig och supersöt med de små blommorna på, syns dock inte så bra på bilden...)


Bebisrosa skor 100:- på Belle (jag och Erika köpte varsitt par fast hon köpte ett par låga:-) )

Nu blir det lite pluggande och väntande på One Tree Hill!!! Älskar det programmet! :D
Hörs lite sen. :)
Kramiz <3


Todays


Skor- din sko, kjol- gina tricot, jacka- hm, sjal- gammal tror jag:)



Hej hej!
Har precis lämnat Erika vid busshållsplatsen efter att vi ätit mumsiga våfflor och myst.
Har vairt och shoppat lite inna, visar imorn! Nu måste jag in i duschen och göra mig iordning för snart bär det av in till stan och sen vidare till Trollhättan! :))
Kramiz <3

Hårtips inför helgen



Detta är en väldigt rolig och super enkel frisyr. (jag använde den ofta för typ 1-2 år sen, hehe men jag gillar den fortfarande bara för att den är enkel, snabb att göra och kan bli hur snygg som helst med rätt detaljer.)
Det enda man behöver göra är att fästa smådelar av håret med hårnålar så att det bler lite som en "bulle". Om man har långt hår så är det väldigt fint att locka det lite innan. Gör det lite små slarvigt och ha kul! Den passar till alla slags hårlängder(kanske inte rakat eller så, men ni fattar.) och det är det som gör den så grymt bra! Så ha kul och lek med håret! Det är en fin och väldigt romantisk frisyr, jag tycker att den passar riktigt bra till en söt klänning och om man inte vill ha den sockersöta stilen så är det bara att bryta av med ett par rockiga detaljer och gärna ett par high heels. :D
Enjoy och hoppas ni gillar det! :)
Kramiz <3

a twist in the sun


Jag och Clara.


Jag och Linda.



Hallo!!
Har precis kommit hem efter en mysig och solig eftermiddag på stan med gosingarna! De blev en glass, ett måste ju när solen kommer fram! Det märks verkligen på stan när solen kommer, härligt! Nu blir det lite plugg och chill. Kommer snart ett litet hårtips också.
Kramiz <3

Cupcakes


Lite mumsiga muffins som jag bakade nyss. :)

Hej hopp!
Inte varit så mycket bloggande, men har haft så sjukt mycket läxor... Har varit helt slut!
Men imorgon blir det ett litet hårtips och ska försöka få in ett av dagens plagg och en rolig sak kommer att hända på måndag, det är en Schwarzkopf visning! En massa nya frisyrer, färger, klippningar mm. Ska bli super kul! Och såklart ska kameran med så att jag kan visa lite mer inspiration!
Nu blir det att sova, natti natti.
Kramiz <3

Mot bowlingen!




Min klädsel och smink för kvällen.
Kavaj- Elin Kling for H&M
Linne- gammalt
Jeans- JC
Örehänge- Gina tricot
Ring- Style by Tyra

Hej bloggen!
Nu är jag dressad och snart kommer mami för att hämta upp mig. Vi ska nämnligen bowla! Känns som hur länge sen som helst! Haha. Ska bli väldigt kul, sen ska vi äta middag där också och sen blir det att vara hemma och mysa framför film. :D Och måste bara även säga ett STORT grattis till min älskade mami som fyller år idag!
Hej så länge.
Kramiz <3

I'm coming home, tell the world that i'm coming home


Allt är inte ens packat än, hur ska jag få plats???


Kör ett litet hårtips oxå. En liten snurrad knut på "kronan" på huvudet(något jag gjorde när jag fick lite tid över på en lektion förut.) Först gör man en hög och stram knut på huvudet, snurra gärna lite hår runt tofsen sedan för att den inte ska synas igenom för att det ska blir snyggare. Sen delar man tofsen i två delar, dela varje del i två som man snurrar ihop med varandra, snurra sedan de två större delarna med varandra och på så sätt få en lite tjockare knut. Sen kan man dra och fixa till med lite hårnålar om man vill och spraya upp alla småhår så har man sedan en snygg knut. :D
Man kan ha den till nästan vad som helst. När man har en fin klänning eller något liknande som har någon detalj som man vill synas bättre eller om det är öppen rygg eller liknande gillar jag att ha den till! Men också till vardags, typ skjorta, jeans eller leggings och stövlar, kanske en skinnjacka på det? :) (ps. alla som inte vet hur man kommenterar så gör man så att man markerar under texten jag skrivit och klickar sedan på kommentar, utifall ni har frågor eller något annat. Vissa har sagt åt mig att de inte vet hur man ska kommentera så tänkte ta upp det nu. Bättre sent än aldrig. :) )

Hejhej!!
Packar för fullt och är väldigt trött, redan?! Det ska bli skönt att få komma hem till mamsen och siss och bara mysa, ta det lugnt och såklart fira mami! Mormor kommer också, ska bli kul eftersom det va ett tag sen...
Vad ska ni göra för något i helgen då? :D
Kramiz

Glasögonorm







Hej hej!!
Nu sitter jag här vid datan och har pluggat lite matte i mina fina glasögon hehe... Innan har jag tränat (tidigt som fan!!) och vart i skolan, sen har jag shoppat lite presenter med Erika åt mami för hon fyller ju år på fredag!:D så det blir hemfärd mot dalarna på torsdag! Längtar!!!
Nu blir det natti för imorn bär det upp tidigt för att köra lite workout med Clara och Eve! :D
Kramiz <3

black swan


Min look för idag. (inbakad fläta med lugg som slutar där bak, sedan fästa de mesta av det lösa håret i hårnål så de följer längs nacken/huvudet. Kan änvändas både till fest och vardags.) Örhänge från Gina Tricot.


Jag och söta Erika för några veckor sedan. :D

Hej bloggen!
Igår blev det inget bloggande, var helt slut efter skolan... Nu har jag kommit hem och ätit lite granna och snart bär det av mot Stenungsund för att träffa Erika, blir att spendera resten av dagen/kvällen med henne. Har ju inte träffat henne på typ en vecka(förutom i skolan idag) så det ska bli riktigt mysigt!!! :D
Ha en toppen fredag!
Kramiz <3

Volume boost




Jag i en enkel föning. (i benan ser ni volymen bättre på resultatet, lite dålig bild...)

Hej hopp!
Tänkte ta tag i min små tips om frisyrer/styling eftersom jag ändå går första året på Kitas frisörgymnasium!:)
Idag får det bli om att skaffa en snygg volym som är enkel att ordna till.
1. När man har tvättat håret och det har blivit handdukstorkat sprayar man i lite salt spray i håret för lite extra stadga, och såklart värmeskydd för man vill ju inte skada håret mer än man annars redan gör. ;-)
2. Det finns olika sätt att föna en volym. För att få den fina mer klassiska volymen gör man genom att dela upp håret och ta passé efter passé med hår som man fönar. Dra rundborsten in vid botten, blås och följ sedan ut med håret. Gör den här processen tills allt hår är ute. Finslipa topparna och det som man nu vill göra. Då kan man ta i lite Dust it(en slags hårtalk) för att få mer volym och sprayaa om man vill för att få en fin finish.
Om man har brottom eller vill ha en slarvig eller en beach look så är det bara att vända huvudet upp och ner och blåsa, då får man en bra volym men också lite mer avslappnad look.
3. Då är man redo för att gå ut och ha kul!

Hoppas beskrivningen var okej bra. :)
Nu blir det lite läxläsning för min del, prov imorn! Nervös som tusan!!
Kramiz <3

workout!



Godmorgon bloggen!
Nu blir det att dra iväg till stan för att äntligen träna!
Sen blir det skola, idag är det mer klippning på schemat som gäller!! :D
Hörs sen!
Kramiz <3

one piece



Hej hej!
Sitter här i min one piece efter en välbehövlig varmdusch och lite kladdkaka har det hunnit blivit också! hihi...
Nu blir det att plugga, sen mycket sömn inatt för att imorn ska jag vara pigg inför mitt efterlängtade träningspass!!
Kramiz <3

flowers



Godmorgon bloggen!!
Blev inget bloggande igår eftersom min syster åkte hem och jag behövde göra en massa saker som ex. läxor mm.
Idag så har jag på mig detta:
Jacka - H&M
Byxor - JC
Linne - H&M
Sjal - Raglady
Skor - Din sko
Hårband - Kapphal
Väska - Detalj(liten butik i dalarna)
Kände mig väldigt vårig idag!:D
Hoppas ni får en toppen dag så hörs vi sen.
Kramiz <3

Clothes






(Byxorna är lite ljusare än på bilden och de är lite mindre där nere än där uppe- bilden gör inte byxorna rättvisa)



Spetsbustier/korsett - H&M (passar perfekt till ett par tighta, slitna jeans eller till shorts och bruna ben!)
Sjal - Raglady (som jag fick av min supergulliga syster<3)
Jeans - JC
Träningslinna - H&M

Sitter nu i soffan med alla och jag har precis städat klart mitt rum. Nu blir det tv och lite godis!
Ha en toppen lörda allihopa!
Kramiz <3

sunny weather


Min fina syster och jag på våran soliga promenad idag.




Älskar mina söta gummistävlar med små rosor(tyg) på!


Boss var väldigt glad att han också fick komma ut och springa av sig lite!

Hej hej!
Lite bilder från våran super härliga promenad i det goa vårvädret! :D
Kramiz <3

Promenad i solen


Gammal bild från i somras.

Godmorgon!
Nu har vi ätit stor frukost och tittat på skidåkningen. Nu blir det att ta ut hunden på en lååång promenad i detta otroligt fina väder! :D
Lägger ut bilder på kläderna när jag kommer tillbaka!
Kramiz <3

Spets


En liten smygtitt på något jag köpte idag...

Gott kaffe på donken!


Jag bara älskar "solhattar" som liknar denna! (ögonen ser lite konstiga ut av ljuset)

Hej bloggen!
Nu ligger jag i sängen mätt av all tacos och godiset! Fullspäckad dag har det varit! Supermysigt att få shoppa och bara mysa med siss idag, hon är världens bästa syster! <3
Visar allt imorn som jag köpte idag. :)
Nu blir det en mysig film och sen sova, helt slut efter denna dagen... :D
Kramiz <3

sänghäng





Hejsan!
Sitter här i min goa säng med min syster och pratar lite, snart blir det sova.
Imorgon blir det religionsprov, lite nervöst! Efter det blir det att shoppa i stan med siss och så ska vi träffa våran trevliga granne/kompis!
Hoppas skorna finns kvar för då är dom mina(de som jag visade för nån dag sen att jag ville ha)!!!
Nu blir det natti!
Kramiz <3

Salongen



Hej hej!
Nu har jag precis kommit hem från frisören, har varit där med Erika och idag blev det att färga botten. Så otroligt skönt det var och superduktig var hon! Ett litet hett tips är att gå till "Salongen" där tredjeårs eleverna för Kitas frisörgymnasium "jobbar" det är inte dyrt och de är väldigt duktiga!
Nu blir det räkor, fisksoppa mm till middag. Möuums!!
Kramiz <3

Brunchtime





Hejsan!
Imorse åkte jag och min syster till stan för att äta brunch på Brogyllen. Det var supergott!
Efter det blev det skola, Malin fick vara med på mina lektioner idag. :-)
Idag klippte vi på hantverken och vi gjorde repotage på svenskan.
Efter skolan har vi bara tagit det lugnt och pluggat lite. Nu sitter vi alla vid tv:en och jag sitter i min supermysiga one piece! Nu ska vi fortsätta mysa lite...
Ha en toppen kväll, försöker slänga in något inlägg imorn.
Kramiz <3

FRÖLUNDA


Jag och siss idag på frölundamatch inne i scandinavium :)

Hej hopp!
Nu har vi precis kommit hem efter en nervig hockeymatch!! Hade sen dag i skolan idag, men hantverken var rolig idag som vanligt så det gick fort! Efter skolan var jag lite med Clara och Linda sen mötte jag upp farbror, faster och siss för att äta middag och sen dra vidare till matchen. Jag åt en skaldjurssoppa som var riktigt god! :)
Hoppas ni haft en toppendag, för det har jag!
Kramiz <3

RSS 2.0