Thémys!

Godkväll på er!
Sitter nu i soffan, nyduschad och i mamis sovskjorta och raggsockor efter en mysig dag med siss och kusin plus hennes sambo/kompis. Blev att kolla i lite affärer i Falun sen köpte vi med oss lite saker för att göra spenatsoppa och till det lantbröd och thé. Jag har blivit värsta thétanten, haha.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen, blev Wallander ikväll. Får se om man kan sova sen då.. Hehe
Kramiz<3


At the dentist...

Hej hopp!
Hos tandläkaren nu efter en go frulle med mami och siss. Sen blir det fika på fricks och ett besök i Falun hos min kusin, mysdag blir det!
Hörs lite sen, kramiz<3


Lunch & tågbyte!

Godagens på er alla!
Nu blir de lite krubb efter att ha bytt tåg i Katrineholm.:) en mumsig kräftsallad står på menyn idag!
Hoppas ni alla har en go söndag för övrigt och till alla som fortfarande studerar att ni njuter av lovet!
Kramiz<3


Hemresa på g...

Hej där ute i regnet!
Sitter nu i bilen till centralen för att åka till Dalarna för att packa ihop allt eftersom mami flyttar hit om någon vecka! Trött men ska bli rätt mysigt och åka tåg med siss idag... Blir lite plugg men några serier eller film ska vi hinna med oxå!:)
Hörs under eller efter resan, kramiz<3


Fanny Michel.

Här är mitt underbara nya iphoneskal från Fanny Michel för 199:- .
Älskar ju rosa och paljetter är ju aldrig fel, detta skalet passade helt perfekt till min vita iphone!
Nej nu ska jag packa klart, drar ju upp till Dalarna med siss.:)
Kramiz<3


Utvecklingspsykologi.

"Godmorgon" på er!
Hoppas alla hade en bra festnatt eller mysig hemmakväll, eller liknande.:)
Blev en segemorgon idag plus storstädning, skönt! Nu är det pluggning av utvecklingspsykologi kapitlet... Väldigt intressant men tråkigt och bara läsa.. Ska visa er sen vad jag köpte för fint till min lilla bebis(iphonen)!:)
Kramiz<3


Dagens lilla outfit!

Hej på er där ute!
Idag körde jag på en skön look med tunika/skjorta- gammal, primeboots, fuskpälsajacka- flash och väska- grekland plus ett gammalt sidenband från jag vet inte var:) älskar den här nördiga/ skoluniformiga stilen!:))
Nu blir det idol, mat och sen en massa godis!!!
Kramiz<3


Praktikdags!

Hej goingar!
Är på praktiken nu, visar dagens kläder sen.:)
Ha de så länge, kramiz<3


Pink & Black!

Hej igen guys!
Dessa två plus träningsbyxor och mjukisbyxor blev mina inköp idag. Ser ni temat?;-) rosa och svart blev det för mig. Bilden ger inte riktig rättvisa för färgen, kan bara säga att den är helt underbar...
Kramiz<3


Tränat!

Hej på er!
Nu har jag och siss tränat och inhandlat lite grejor för att laga mat. Så hungrig man är nu va! Om typ två timmar ska vi till team sportia på deras stora outlet för idag, hoppas det är lika bra som förra året!
Höres, kramiz<3


Trött tjej.

Hello morningpeople!
Sitter på bussen till skolan nu för naturkunskap... Tur att det är sista dagen i skolan iaf, bara praktik imorn sen lov!!! So happy!! Blir träning med siss idag efter skolan, får se hur de går när jag e trött som man kan se på mina ögon.. Haha.
Hörs sen, kramiz<3


Triuph glass och Grey's!

Hej allihop!
hoppas alla haft en lika bra dag som mig. :))
Sitter/ halv ligger i sängen och äter glass och ser på tv, lill-lördag!:D
Förresten, är det bara jag eller har det blivit mycket inlägg när jag äter? Haha. Ska bättra mig på de.:)
Ha de bäst, kramiz<3


The three musketeers 3D!

Hej lördagsfolket!!
Sitter på Franks med goa Erika nu innan vi går till bion, vi ska se The three musketeers 3D! Skön lördag idag!:)
Kramiz<3


Färgsprakande middag!

Hej svejs!
Visar min och siss vackra middag. Det är bara att skära dina favorit grönsaker och potatis till ugnen, laxbitar med fetaoströra bestående av fetaost, olivolja, rosmarin och lite citronpeppar på toppen. Till det lite vitlökssås eller vad man nu gillar. Hope u enjoy!
Kramiz<3


Smoothie..

Hej alla solstrålar!
Äter lite frukost nu innan praktiken. Visar dagens sen. :)
kramiz<3


Godispengar...

Hej alla goa!
Här äter man sina pengar... Haha.
Nej men nu har jag slutat skolan, skönt och komma hem och se på ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars, så bra det är!!?
Höres, kramiz<3


Sagolandet...

Hej hopp!
Här myser man i höstvädret med frisk luft, underbar miljö och det härliga djuret- underbart!


Halsont mycket?



Hello goodies!
Här slutade man tidigt ooch åkte till vårdcentralen för att kolla upp halsen, har varit sjuk i exakt 2 veckor nu. Inte okej... Har något virus i halsen så man fick fint åka hem och som doktorer alltid verkar säga: ta det lugnt och gör inga överansträngningar. Som om de vore deras vanliga replik?
Jaja nu har min aggression lagt sig eftersom jag köpte med lite gott godis hem och lyssnar på skön musik. Plus socialpsykologi, men det är rätt kul ändå och lite spännande!:D
Annars då? Jo man är väl allmänt trött som alla verkar vara av den här årstiden... Men visst är det mysigt med löven som ändrar färg, knästrumpor, stickade tröjor, boots & stövlar men det bästa av allt måste ju nästan ändå vara brasan i den öppna spisen och varm choklad?!
Nej nu ska jag återgå till mina höst-drömmar.. Haha.
Kramiz <3

Lite glittriga pärlor förhöjer dagen!..

Hej igen alla underbara!
Nu ska jag äntligen visa er denna underbara kreation från bik bok för 249:- är den din. Den är perfekt för den har två linnen, innerlinnet är i en enkel färg och man kan ta av den yttre delen vilket blir perfekt till sommaren eller utlandet när det är varmt, då är det bara och lägga till ett par slitna jeansshorts och antingen pumps, till festen eller ett par Palladium för att få någon mer avslappnad look. Men nu till hösten är det grymt med ett linne under och köra på ett par svarta tighta jeans eller ett par vanliga jeans( personligen föredrar jag svarta jeans till den här färgen på linnet).
Snart är det tv- tittande på g så ska ta mig en snabbdusch nu innan, kramiz<3


Trött tjej...

Hej på er!!! Har varit sjuk igen, därav brist på inlägg... Men men på g till skolan för prov:( inte kul...
Hörs sen, kramiz<3


Ferredags!




Me and Sara says hi!
Hoppas ni haft en awesome lördag, de har absolut jag haft!:D
Först blev det lite shopping i allum med faster och siss, köpte linnet som jag har på mig men visar mer imorn. Sen tona håret lite mer mörkblont (syns dåligt på bliden, camen e inte bra... Men blev gööör nöjd!) och nu ska jag och Sara på ferre, tagga!!!
Verkar som att min blogg inte vill fungera på iPhonen... Så alla som har instagram följ mig på lillilisa ist, lägger upp mer bilder där. :)
Nej nu ska vi dra, ha de!
Kramiz <3

Lite mera jag....



Hello sunshines!!
Har tagit en sovmorgen och sen blev det låångfrulle med I am number four till det...
Nu blir det en bok, en stor kopp med thé och till det en gosig filt ute i höstsolen, livet kan vara rätt underbart även fast man är sjuk... :))
Hoppas alla haft en toppen-fredag så här långt och att den fortsätter lika bra!
Kramiz <3

Detta hemska väder...

Hej honeys!
Hoppas allt är bra med er, här e man fortfarande sjuk... Kom knappt upp för trappan imorse för jag är yr, blir alltid så när jag e sjuk..:( men men, medan jag ligger här i soffan och tycker synd om mig själv så läser jag en nyinköpt solo-tidning och kollar på massa mysiga filmer.. Så de är inte så illa ändå;-)
Nej nu ska jag starta en ny film, kramiz<3


Ett tag sen...

Hej alla!!!
Längesen nu... Har haft gör mycket i skolan o har slutat sent så har inte hunnit:( men nu kan man ju blogga från sin iPhone så de e ju perfekt!!:D
Dock har jag lyckats dragit på mig någon slags sjukdom eller va man kan kalla det... Men snart kommer jag igång igen!:D I promise!
Kramiz<3


RSS 2.0